Els Gausacs es preparen per bufar un quart de segle

Els Castellers de Sant Cugat celebraran la seva Diada el pròxim diumenge 14 de novembre

Els Gausacs durant la Festa Major 2018.
Els Gausacs durant la Festa Major 2018. | Toni Curcó
Sergi Baixas
04 de novembre del 2021

Els Gausacs es preparen per bufar un quart de segle. Després de prop de 600 dies sense poder aixecar cap castell per culpa de la pandèmia, els Castellers de Sant Cugat van reactivar-se per la Festa de Tardor i el pròxim diumenge 14 de novembre celebraran la seva Diada particular. 

Pel seu 25è aniversari, la colla ha organitzat un seguit d'activitats durant els propers dies per celebrar l'efemèride amb tota la ciutat. La commemoració començarà aquest dissabte 6 de novembre amb la presentació de l'últim llibre del casteller Ousman Umar "Des del país dels blancs".

Ja de cara a la setmana vinent, diumenge 14 es farà una matinada a les 9.30 h alnou local social dels Gausacs, ubicat al carrer Sant Bonaventura, amb la participació de diversos músics dels 25 anys de la colla. Tot seguit, a les 11 h, es donarà el tret de sortida a l'inici de la cercavila fins a la plaça d'Octavià on hi haurà una actuació castellera a les 12 h juntament amb els Minyons de Terrassa

Ja pel migdia se celebrarà un dinar de Diada al Parc de Ramon Barnils i a les 18 h, el grup de música "El Pony Pisador" actuarà en concert allà mateix.