Shakira, enfadada: retreu que ningú l'ajudés durant el seu enfrontament amb dos senglars

La cantant colombiana assegura que diversos vianants es van quedar quiets observant com succeïa l'incident

La cantant colombiana Shakira
La cantant colombiana Shakira | Europa Press
S.B.
03 de novembre del 2021
Actualitzat el 28 de desembre a les 19:03h

Shakira agafa el micròfon. Però aquesta vegada ho fa per cantar les quaranta. La cantant colombiana ha criticat en una entrevista a la revista de moda Glamour que, durant el seu "enfrontament" contra dos senglars mentre passejava amb el seu fill Milan pel parc de Collserola, la gent es quedés immòbil i no l'ajudessin.

La parella del futbolista del Barça, Gerard Piqué, relata que havien anat a fer un volta i es van asseure en un banc per menjar-se un gelat. Va ser aleshores quan els senglars els van "emboscar" i li van robar la motxilla. "Vaig començar a cridar "Oh Déu meu! Oh Déu meu!" perquè s'estaven emportant la bossa cap al bosc amb el meu mòbil, les claus del cotxe... Tot dins! I la gent es va quedar parada mirant sense fer res!", exposa amb cert to d'incredulitat. 


"(Els animals) Van començar a remenar dins la motxilla... L'entrepà del meu fill estava a l'interior i segur que per això estaven tan interessats", augura Shakira que finalment va poder rescatar les seves pertinences esquinçades i plenes de fang. "Va ser una bestialitat", remata ara ja alleugerida després que ningú prengués mal. 

Davant l'empipament de la cantant, hi ha hagut diversos usuaris a les xarxes socials que recorden els fets i defensen els ciutadans que es van quedar palplantats. Entre aquests, una piulada que té més de 200.000 likes i que llegeix: "Jo també m'hauria quedat astorat en silenci si hagués vist un senglar robant una motxilla a una superestrella internacional del pop".
Altres atacs de senglars
Cal recordar que aquest estiu, durant el mes d'agost i amb pocs dies de diferència, dues persones van haver de ser ateses després de rebre queixalades de porcs senglars a la Serra de Collserola. El primer episodi va tenir lloc al mirador de Montbau mentre una dona feia un pícnic. El segon a Vallvidrera, quan quatre senglars van rodejar una parella i els seus tres fills mentre intentaven arrancar-los les bosses que duien després d'anar a veure els Perseids. En veure que no podien, un d'ells va mossegar-li la cama al pare deixant-li una marca de cinc centímetres de profunditat