Torna l'ajuda des de Tik Tok: Gerry Querry s'ofereix de nou per promocionar el comerç de Sant Cugat

El santcugatenc Gerard Querol posarà a disposició de nou les seves plataformes a partir del mes de gener

Gerry Querry Berry al Celler de Llibres
Gerry Querry Berry al Celler de Llibres | TikTok
02 de novembre del 2021
Actualitzat a les 19:15h

Farà gairebé un any el comerç local de Sant Cugat va poder aprofitar l'ajuda des d'una plataforma inesperada. El jove influencer santcugatenc Gerard Querol va posar a disposició el seu compte de TikTok per promocionar i ajudar a comerços, restaurants i activitats de la ciutat de manera completament gratuïta com a mostra de solidaritat cap a aquells sectors més colpejats per la pandèmia. A partir del mes de gener de 2022, ho tornarà a fer.

Popularment conegut com a Gerry Querry Berry, el jove de 22 anys ha anunciat que reprendrà la iniciativa de #TikTokxStQgat. "Una de les coses que més feliç em van fer l'any passat", ha confessat a través de les xarxes socials. Un projecte altruista que buscava contribuir a la situació crítica de la ciutat donant sortida a les desenes de milers de seguidors que tenia.

Igual que l'any passat, el santcugatenc ha animat als comerços interessats a contactar amb ell i pensar idees plegats per a generar nou contingut viral i arribar al públic més juvenil a través de les xarxes socials. L'última vegada es va poder veure a Gerry Querry promocionant la llibreria Celler de Llibres, la cerveseria LaFemBeer; l'òptica Mira-sol o la botiga Monrebost, entre d'altres.
 
@gerryquerryberry

El Celler del Llibre - Llibreria de referència de Sant Cugat, heu de venir!!!! ##estiktokat##catalunya##tiktokxStqgat

♬ sonido original - Gerry
Ja en el seu moment, el president de l'associació de Sant Cugat Comerç Jesús Carballo va aplaudir la iniciativa i l'empenta de les noves generacions per "sensibilitzar i afavorir" el consum local, especialment perjudicat per la crisi sanitària. 
 
@gerryquerryberry

LaFem Beer Sant Cugat Pub de referència amb cerveses artesanes! Heu de venir. ##catalunya##estiktokat##tiktokxStqgat

♬ Músic de carrer - Txarango