Josep Maria Vallès també es presentarà per liderar la llista de JxSTC per a les eleccions de 2023

Ja són tres els noms que aspiren a encapçalar la candidatura de Junts i recuperar l'alcaldia

Josep Maria Vallès
Josep Maria Vallès | TW
28 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 14:59h

El regidor Josep Maria Vallès també es postularà a les primàries de Junts per esdevenir la figura alcaldable de JxSTC per a les pròximes eleccions municipals de 2023. Un anunci avançat pel TOT que toparà amb les candidatures ja anunciades de l'actual portaveu i exalcaldessa Carmela Fortuny i el regidor de la mateixa formació Carles Brugaroles.

En declaracions a NacióSantCugat, Vallès confessa que ha pres la decisió després que "molta gent" li ho hagués demanat i d'un llarg procés de maduració. "Fer aquest pas implica una gran responsabilitat", ha exposat assenyalant la "importància" de Sant Cugat i amb la voluntat de donar sortida a una jove vocació de servei des de la política que va començar farà dos anys estrenant-se com a regidor de JxSTC

"El meu gran aval és haver treballat i interactuat amb tots els sectors de la ciutat des de la proximitat durant més de 30 anys", ha reivindicat recordant la seva vida professional en la premsa local del municipi. "El meu projecte es basarà en sumar i teixir aliances; sobretot amb el PdeCAT, amb qui hem de treballar plegats per preservar el model de ciutat i afrontar els reptes de futur", ha remarcat. "Amb l'arribada del tripartit, Sant Cugat ha fet marxa enrere; és el moment d'anar tots a una, recuperar l'alcaldia i fer que torni a tirar endavant", ha sentenciat.

A dia d'avui encara no hi ha data oficial per a la presentació de les candidatures -s'espera que sigui durant el primer trimestre del 2022- però ja són tres els aspirants de Junts a l'alcaldia. Encara hi ha cursa.