Esports

L'Ajuntament honora als olímpics santcugatencs de Tòquio

Malgrat el seu alt rendiment esportiu, cap va poder tornar a casa amb una medalla al coll

per S.B., Sant Cugat del Vallès, Catalunya | 27 d'octubre de 2021 a les 17:15 |
Les tres olímpiques santcugatenques | Aj. de Sant Cugat

Sant Cugat rep institucionalment a tres olímpics santcugatencs -dels set totals que no van poder assistir per compromisos esportius- que van competir als últims Jocs Olímpics de Tòquio 2020; un certamen mundial que es va haver de celebrar aquest estiu després d'haver-se ajornat per la pandèmia de la Covid-19. En una recepció al consistori, l'alcaldessa Mireia Ingla i el regidor d'Esports Francesc Carol han felicitat les tres atletes com a "exemple de superació". 
  En concret es tracta de la velocista Jaël Bestué, que va participar en la prova de 200 metres llisos i va caure en la fase classificatòria; Paula Ramírez, nedadora de la selecció espanyola de natació artística que van posicionar-se en setè lloc; i Carlota Pechamé, jugadora de la selecció espanyola d'hoquei herba que va arribar fins als quarts de final. Malgrat el seu alt rendiment esportiu, cap d'elles va poder tornar a casa amb una medalla al coll.


La resta d'olímpics que no van poder assistir a l'acte són la regatista Cristina Pujol, el tenista Joao Sousa, el waterpolista Blai Mallarch i la companya de l'equip d'hoquei herba de Pechamé Georgina Oliva. Al final de l'acte, l'alcaldessa les va fer entrega d'un obsequi.  

 

Participació