esports

Torna el Cros de Sant Cugat però amb diverses novetats

L'esdeveniment esportiu més esperat de la ciutat es dividirà en dues jornades per evitar aglomeracions

per S.B., Sant Cugat del Vallès | 25 d'octubre de 2021 a les 09:00 |
La 23a edició del Cros Sant Cugat se celebrarà en dues jornades | Aj. de Sant Cugat

Torna el Cros de Sant Cugat, però amb novetats. L'esdeveniment esportiu més esperat pels joves santcugatencs recupera el seu escenari habitual al Parc de la Pollancreda després que l'any passat s'hagués de traslladar a diversos punts de la ciutat per culpa de la pandèmia i se celebrarà en dues jornades (13 i 14 de novembre) per evitar aglomeracions. Un total de 4.118 joves hi participaran.

A més a més, les categories cadet i inferiors cursaran per escoles (segons el nombre de persones inscrites) i categories. D'aquesta manera s'evitarà barrejar participants de diferents centres educatius. Per altra banda, la categoria popular i juvenil (nascuts fins al 2005), tindran el seu propi horari i seran independentment de l'escola o club provinent.


Per fer-ho més senzill, s'han simplificat els circuits per tal de minimitzar els errors i unificar les curses. En aquest sentit es realitzaran 3 circuits de diferents distàncies a una única volta excepte en la cursa popular. Circuit A: Prebenjamins i benjamins (800 metres); circuit B: Alevins i infantils (1.200 m); circuit C: Cadet i juvenil (1.800 m).

L'entrega de premis tindrà lloc el proper divendres 19 de novembre a partir de les 18.30 h a la plaça de Barcelona. 


Pots consultar el dia i hora de cada cursa, aquí:
 

Horaris Definitius 23e Cros 2 Dies by Sergi Baixas on ScribdMesures de prevencióTot i la millora dels indicadors epidemiològics de la Covid-19 a la ciutat s'implementaran les següents mesures excepcionals: es reduiran els serveis complementaris com el de fisioteràpia i el bar; se suspèn el tradicional "prepara't pel Cros"; s'aconsella als participants i familiars que duguin la mascareta en tot moment -excepte els corredors quan comenci la cursa-. 
 

 

Participació