Tanca l'històric Pintures Cabanas de Sant Cugat

El propietari del local, Ignasi Cabanas, explica que la raó al darrere de l'abaixada de la persiana és la seva jubilació

Ignasi Cabanas, propietari de Pintures Cabanas i Els Tres Reis
Ignasi Cabanas, propietari de Pintures Cabanas i Els Tres Reis | Sergi Baixas
22 d'octubre del 2021

L'històric establiment Pintures Cabanas abaixa la persiana. Inaugurat l'any 1951 i ubicat a la cèntrica plaça d'Octavià -a tocar del Monestir de Sant Cugat-, la drogueria tancarà les seves portes durant les properes setmanes. El motiu? La jubilació del propietari del local, Ignasi Cabanas. 

"La raó per la qual tanquem la drogueria és molt senzilla: alliberar-me i disposar de més temps lliure", explica Cabanas, de 69 anys, en declaracions a NacióSantCugat. "Tot i això només tanquem Pintures; la jogueteria Els Tres Reis es mantindrà oberta", apunta. Cabanas confessa que vol descansar, però que això també li permetrà dedicar-li més temps al capdavant de la galeria d'art Sala Rusiñol; a pocs metres de la drogueria.

Així doncs, el futur de l'espai que deixarà Pintures Cabanas encara està per decidir. "Potser ampliarem la jogueteria o potser ho posarem en lloguer. Això encara està per veure", exposa el santcugatenc.