Mobilitat

Afectacions a la línia del Vallès de FGC per obres a les estacions de Sarrià i Les Tres Torres

Hi haurà alteracions al servei el dos últims cap de setmana d'octubre i l'1 de novembre

per A.H., Sabadell, Catalunya | 23 d'octubre de 2021 a les 09:00 |
Un tren de FGC | FGC
Ferrocarrils de la Generalitat farà obres a la seva xarxa i això es traduirà en alteracions en el servei. Concretament, els dos últims cap de setmana d'octubre i l'1 de novembre per unes millores entre les estacions de Les Tres Torres i Sarrià i afectarà la línia del Vallès.

Els treballs començaran aquest dissabte i s'allargaran fins al febrer, tot i que les afectacions a l'usuari només seran aquests cinc dies, ja que la majoria es duran a terme en horari nocturn. Així, els dies 23 i 24 d'aquest mes les línies L6 (Barcelona-Sarrià) i L12 (Sarrià-Reina Elisenda) estaran fora de servei, i els trens de l'S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) s'aturaran a totes les estacions per cobrir el recorregut de l'L6. Mentre que per a l'L12 s'ha plantejat com a alternativa l'autobús de la línia 68 i l'N7 del NitBus, una opció que s'estendrà també als dies 30 i 31 i 1 de novembre.


Durant els dos últims dies d'octubre i el primer de novembre hi haurà servei alternatiu amb autobusos entre les estacions de La Bonanova i Sarrià i els horaris entre Plaça Catalunya i La Bonanova es modificaran, mentre que entre Sarrià i Terrassa Nacions Unides i Sabadell Parc del Nord seguiran el pas habitual de trens.

Aquestes obres són en un tram de 378 metres per instal·lar noves vies en placa formigonada i s'emmarquen en "el constant procés de manteniment i renovació dels diferents equipaments, instal·lacions i localitzacions" que porta a terme FGC per garantir la solidesa de la infraestructura, així com "la fiabilitat i la puntualitat" del servei.

 

Participació