ciutat

Els Consells de Barri tornaran a ser presencials després d'un any i mig

Així doncs, es recuperarà el contacte directe amb el veïnat per treballar els projectes cara a cara

per S.B., Sant Cugat del Vallès, Catalunya | 20 d'octubre de 2021 a les 12:29 |
Primera sessió del Consell de Barri del Nucli Antic de Sant Cugat | Anna Mira

Els Consells de Barri tornaran a ser presencials després d'un any i mig de sessions telemàtiques a causa de la pandèmia. L'Ajuntament vol així recuperar el contacte directe amb el veïnat que consideren clau per poder treballar projectes i temes d'interès per a la ciutadania. 

En aquest sentit, el regidor de Participació i Barris, Marco Simarro, ha exposat que "tenim ganes de poder retrobar-nos i tornar a treballar des de la proximitat que dona poder estar cara a cara i no a través d'una pantalla". "Pensem que això permet teixir més sinergies i complicitats", ha afegit el cupaire. No obstant això, Simarro reivindica que els aprenentatges tecnològics dels darrers mesos seran molt útils per obrir i facilitar la participació en alguns casos del futur. 


Per ara però, les properes sessions presencials compliran amb totes les mesures de seguretat sanitàries de cada moment: registre de les persones assistents, ús obligatori de mascareta, distància de seguretat, ventilació i gel hidroalcohòlic a l’entrada de les sales.

El calendari de recuperació dels Consells de Barri és el següent: Consell de Barri de la Floresta: dilluns 25 d’octubre, a les 19 h, al Centre Social i Sanitari. Consell de Barri de Mira-sol: dimarts 9 de novembre, a les 18:30 h, al Casal Mira-sol. Consell de Barri de les Planes: dimecres 17 de novembre, a les 18:30 h, al Casal les Planes. Consell de Barri del Centre Oest: dijous 25 de novembre, a les 18:30 h, a l’ETSAV. Consell de Barri del Centre Est: dilluns 29 de novembre, a les 18:30 h, al Xalet Negre. Consell de Barri del Nucli Antic: dijous 9 de desembre, a les 18:30 h, a la Casa de Cultura.

 

Participació