Cultura

Escull quin d'aquests tres espectacles vols que aculli el Teatre-Auditori de Sant Cugat

L'Ajuntament obre un procés participatiu per completar el programa de la propera temporada

per S.B., Sant Cugat del Vallès | 18 d'octubre de 2021 a les 10:22 |
L'edifici del Teatre-Auditori de Sant Cugat | Teatre-Auditori de Sant Cugat

L'Ajuntament de Sant Cugat ha obert un procés participatiu perquè la ciutadania pugui escollir una obra per categoria entre tres espectacles -un per a públic general, un per a públic juvenil i un per a públic familiar- que acabi de completar el programa de la temporada vinent (febrer-maig 2022) del Teatre-Auditori.

A través de la iniciativa "Tu decideixes la programació del Teatre-Auditori", els santcugatencs majors de 14 anys podran votar a través del web decidim.santcugat.cat del 15 d'octubre al 5 de novembre. Les propostes més votades durant aquest període passaran a formar part de la programació prevista.


Els espectacles proposats de la categoria de públic general són: "Les irresponsables" (de Javier Daulte i dirigida per Sílvia Munt); "I només jo vaig escapar-me" (de Caryl Chruchill i dirigida per Magda Puyo); i "El pes d'un cos" (escrita i dirigida per Victòria Szpunberg).

Per altra banda, les obres proposades per la categoria juvenil són: "Lázaro" (de la Cia. Leamok); "Golfa" (de José Padilla); i "Hermafrodites a cavall o la rebel·lió del desig" (del col·lectiu "Que no salga de aquí"). 


Finalment, entre les obres destinades per un públic familiar és pot triar entre: "Remember Show" (del Teatre Mòbil i Marcel Gros); "Jo vaig amb mi" (del director Paco Mir); i "Glam - Maga Melanie" (de la Cia Maga Melanie).

Davant la millora de la situació sanitària de la Covid-19 arreu del país, el Teatre-Auditori -igual que la resta d'equipaments culturals- recupera l'aforament del 100% de la seva capacitat mentre queda garantida una bona ventilació de les instal·lacions i el compliment de les mesures preventives vigents. 

 

Participació