Política

El PP s'aplega a Sant Cugat per recuperar les regidories perdudes des de la proximitat

En clau local, els populars consideren que el tripartit "ha acabat fent bo a l'anterior govern"

per Sergi Baixas, Sant Cugat, Catalunya | 15 d'octubre de 2021 a les 18:51 |
Manu Reyes, Alvaro Benejam i Alfredo Bergua del Partit Popular | Sergi Baixas

Objectiu: recuperar les regidories perdudes. El president del PP de la demarcació de Barcelona i exalcalde de Castelldefels, Manu Reyes, el nou coordinador del PP al Vallès Occidental, Alfredo Bergua, i el president de la secció local, Alvaro Benejam, presidiran aquest divendres una junta per encarar les diferents estratègies i afrontar la propera campanya per a les eleccions municipals del 2023.

"Aquesta junta ens permetrà compartir experiències i dotar-nos d'un nou impuls per millorar els resultats de les passades eleccions", ha exposat Benejam, que l'any 2019 va perdre l'única regidora del partit blau al consistori santcugatenc en una tònica que es va repetir a molts altres ajuntaments del territori. "Escalfem motors per armar un programa d'acció de govern que aspira a resoldre els problemes endèmics de la ciutat". 


En aquest sentit, el president del PP local afirma que l'actual govern tripartit "ho està fent especialment malament i ha acabat fent bo al govern anterior que ja era dolent". "Volem participar del futur govern per centrar-nos en la gestió i deixar-nos de política ideològica", ha afegit dient que esperaran a la fotografia dels resultats de les futures eleccions abans de plantejar-se possibles fórmules amb altres formacions polítiques per assolir la governança.

Per la seva banda, el president de la demarcació de Barcelona, Manu Reyes, ha instat que el Partit Popular treballarà per posar fil a l'agulla a les necessitats específiques de cada ciutadà segons el seu municipi particular. Amb aquest pla basat en la proximitat, confien atraure i recuperar el vot perdut que va escapolir-se cap a Cs, Vox o inclús el PSC. 


Reyes també ha relatat que el partit, "transversal i centrat", presentarà una proposta per rebaixar fins a un 20% la factura de la llum després de l'augment exponencial de les darreres setmanes i una perquè es doti als Mossos d'Esquadra de tots els recursos necessaris per lluitar contra la inseguretat ciutadana i els botellots. "Sense seguretat no hi ha llibertat", ha remarcat l'exalcalde de Castelldefels. Per altra banda, el PP també ha reivindicat la seva defensa aferrissada cap a les escoles que segreguen per sexe després del nou embat del Govern de la Generalitat per tombar-los el concert econòmic. 


Finalment, Benejam encara no ha volgut aclarir si repetirà o qui serà el proper candidat que encapçalarà les llistes del PP Sant Cugat per a les eleccions municipals.  
 

 

Participació