La JNC de Sant Cugat crida a un oci nocturn «ordenat»

Les joventuts de Junts fan una crida a la responsabilitat davant els "darrers incidents" viscuts a la ciutat

Activitat a dins d'un bar musical
Activitat a dins d'un bar musical | ACN
S.B.
15 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 11:13h

La secció local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) insta a l'Ajuntament de Sant Cugat a aplicar les mesures i els controls necessaris per mantenir un "oci ordenat" després de l'incident viscut la setmana passada a la discoteca Drinkking Lemon de Sant Cugat on es va produir una allau humana que va deixar sis ferits. 

Segons diuen, "juntament amb altres escenes com les viscudes durant la Festa Major creiem que són intolerables, especialment en el context de la pandèmia actual". Per això, traslladen una crida a la responsabilitat ciutadana, així com també al consistori i al sector de l'oci nocturn de la ciutat perquè es promogui un oci ordenat on tothom pugui gaudir de la millor manera possible. 

El col·lectiu assegura que treballaran per enriquir i enfortir tots els vessants d'oci del municipi, reconeixent que cal ampliar i impulsar nous models alhora que es garanteixen i es milloren els actuals amb l'objectiu de promocionar "una ciutat molt més cohesionada". 

Apunten que situacions viscudes com el cap de setmana passat a Lemon, sovint són utilitzades per criminalitzar el jovent. Un assenyalament que qualifiquen d'"injust", ja que la majoria de joves "sempre hem actuat d’acord amb la responsabilitat individual i col·lectiva, contribuint amb la nostra actitud a generar una societat més justa pròspera, equitativa i plural". Aquest tipus d'"accions de grups minoritàries", remarquen, "no poden ser mai emprades per assenyalar a tot un col·lectiu".