Elda Romeva, medalla d'or en triple salt en el Campionat d'Espanya

Els santcugatencs Paula Rodríguez i Isaias Artigas també van aconseguir fer-se un lloc als podis

Elda Romeva durant la celebració del Campionat d'Espanya a Oviedo
Elda Romeva durant la celebració del Campionat d'Espanya a Oviedo | RFEA
S.B.
13 d'octubre del 2021

La santcugatenca Elda Romeva eixampla la seva galeria de medalles. Aquesta setmana, l'atleta del Club Muntanyenc s'ha coronat com a guanyadora del Campionat d'Espanya per Federacions sub 16 en la prova de triple salt. La filla de l'exconseller Raül Romeva i l'eurodiputada Diana Riba s'ha endut l'or amb una marca de 12,44 metres; la segona millor marca de la història nacional en aquesta categoria d'atletisme. 

Tanmateix, dos santcugatencs més també han estat protagonistes de la jornada. Aquest certamen esportiu, celebrat a Conca (Castella-La Manxa), també ha comptat amb el bronze de Paula Rodríguez en la prova de 100 metres tanques i el bronze de Isaias Aritgas en la prova de 300 metres tanques. 

En termes generals, en el campionat la selecció catalana ha assolit la segona posició en la categoria femenina amb 242 punts -tan sols superada per Andalusia amb 249-; i tercera posició en la categoria masculina amb 255 punts -just per sota d'Andalusia amb 278 punts i el País Valencià amb 275 punts-.