Diversos ferits en una allau a l'exterior d'una discoteca de Sant Cugat

Fins a 4.000 persones es van reunir als voltants de la carretera de Rubí, que es va tallar al trànsit

La Policia Local reforçarà el dispositiu d'oci nocturn.
La Policia Local reforçarà el dispositiu d'oci nocturn. | Policia Local de Sant Cugat.
09 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 16:03h
La segona nit d'obertura de l'oci nocturn va acabar amb diversos ferits a Sant Cugat per una allau de persones. Segons han confirmat fonts municipals, fins a 4.000 persones es van concentrar als voltants de la discoteca Lemon, situada a la carretera de Rubí.

La discoteca va complir, en tot moment, el màxim d'aforament -de 1.200 persones-, segons ha afirmat el cos de Mossos d'Esquadra a NacióSantCugat, però la concentració de gent a la cua i fent botellot tant al pàrquing com a la zona de l'escola de Formació Professional, va obligar al local a demanar reforços a la Policia Local i als Mossos per controlar la situació.

Fins a cinc patrulles d'agents locals i quatre de la policia catalana van acudir a la zona a les 23.30 h per tal de controlar l'aglomeració de gent. Hauria sigut aleshores quan entre corredisses fins a sis persones van resultar ferides, segons el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). Un dels afectats –un home- va ser evacuat en estat menys greu a l'Hospital Mútua de Terrassa, mentre que els altres cinc ferits van ser lleus i donats d'alta in situ. 

Per la proximitat amb la carretera de Rubí, el dispositiu de Policia Local, en coordinació amb Mossos van decidir tallar al trànsit la via fins a les 03.30 h amb l'objectiu de dissoldre la concentració de persones de manera segura.

Des de l'Ajuntament apel·len a la responsabilitat per tal de gaudir de l'oci nocturn però amb seguretat per a tothom. La Policia Local ja actua amb un dispositiu especial aquests primers dies d'obertura, però que els pròxims dies es veurà reforçat per evitar episodis com el de la passada matinada.