SORTEIG | Una entrada doble per riure amb «The Big Bang Tontery»

NacióSantCugat sorteja, entre els seus lectors, una entrada doble per anar a veure l'espectacle el divendres 15 d'octubre a LaFACT

Gerard Borrell arriba aquest octubre a LaFACT de Terrassa.
Gerard Borrell arriba aquest octubre a LaFACT de Terrassa. | Cedida
NacióSantCugat
08 d'octubre del 2021
Aquest mes d'octubre arriba a LaFACT de Terrassa The Big Bang Tontery, un espectacle còmic i molt gamberro on els límits són l’infinit i més enllà. En aquest show per a adults, Gerard Borrell demostra el seu enginy a l’hora d’improvisar en els diàlegs amb el públic, fent riure i sorprenent als espectadors amb el seu inimitable estil barrejant màgia i comèdia.


L’únic propòsit interestel·lar d’aquest showman desvergonyit i provocador és “liar-la parda” i, per això, no és imprescindible haver estudiat, perquè aquí no hi ha exàmens, ni universitaris frikis, ni jocs de rol; només es requereix un públic predisposat a tot, amb ganes de passar-ho bé i, sobretot, riure sense prejudicis.

NacióSantCugat sorteja, entre els seus lectors, una entrada doble per anar a veure l'espectacle de Gerard Borrell el pròxim divendres 15 d'octubre a les 21 h a La Factoria Cultural Terrassa. Les inscripcions pel sorteig romandran obertes fins el dimecres 13 d'octubre a les 10 hores, i t'hi pots apuntar aquí:

 

Bases del sorteig:

- El termini per participar es tancarà el dimecres 13 d'octubre a les 10.00 h. 

- Un cop fet el sorteig, NacióSantCugat contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.