Què és la misteriosa caseta que ha aparegut a l'estació de FGC de Valldoreix?

Segons l'EMD, el Bicitancat aviat estarà en servei i permetrà guardar amb seguretat més de 50 bicicletes

La caseta que ha aparegut a l'estació de FGC de Valldoreix
La caseta que ha aparegut a l'estació de FGC de Valldoreix | EMD de Valldoreix
Sergi Baixas
29 de setembre del 2021

A principis d'any, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) va licitar les obres de construcció per a diversos aparcaments de bicicletes segurs i tancats en una desena d'estacions de les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia. I el resultat d'aquesta iniciativa és la responsable de la misteriosa caseta que ha aparegut a l'estació de Valldoreix i que ha aixecat tota mena d'especulacions

L'espai serà un habitacle tancat per a guardar les bicicletes dels usuaris del ferrocarril. Es tracta d'un mòdul prefabricat de dues mides diferents segons l'espai del qual es disposi: un de 6x6 metres amb capacitat per a 54 bicicletes i un altre de 6x4 metres amb capacitat per a 34 bicicletes.

Segons l'EMD de Valldoreix, la de la Vila serà de la mida gran i aviat entrarà en servei. En aquest sentit, ha estat l'administració local qui ha cedit l'espai a FGC mentre que la companyia n'ha assumit la compra i la seva instal·lació. "Aquest nou equipament arriba a cost zero i ens permet avançar en la línia de la mobilitat respectuosa", ha afirmat l'EMD a través d'una piulada.