VÍDEO | Shakira i el seu fill, atacats per senglars a Collserola: «M'ho han destrossat tot»

La cantant colombiana explica com, acompanyada de Milan, "s'ha enfrontat" a dos porcs senglars

Shakira amb els seus dos fills, Milan i Sasha, de vacances
Shakira amb els seus dos fills, Milan i Sasha, de vacances | Instagram
S.B.
29 de setembre del 2021
Actualitzat el 12 de gener del 2023 a les 11:25h

Ni els famosos s'escapen de la nova onada d'atacs de porcs senglars. Aquest dimarts, Shakira ha penjat unes stories al compte personal d'Instagram on relata el seu "enfrontament" amb dos senglars mentre passejava amb el seu fill Milan pel parc de Collserola.


Amb la veu entretallada -tot i que en un vídeo editat de caire còmic-, la cantant colombiana mostra l'estat de la motxilla esquinçada i plena de fang després de l'incident: "Mireu com m'han deixat la bossa dos senglars que ens han atacat al parc -de Collserola-. M'ho han destrossat tot". La parella del futbolista del Barça, Gerard Piqué, afegeix sota una música de documental: "S'emportaven la bossa amb el meu telèfon cap al bosc, però al final l'han deixat quan m'hi he enfrontat".

Tot seguit, Shakira aixeca el cap i, amb un to més alleugerit, exigeix al seu fill: "Milan, digues la veritat de com la teva mare s'ha enfrontat als dos senglars". El primogènit, però, indiferent, marxa donant-li l'esquena mentre l'artista es queda amb el seu gos que ensuma el flaire persistent de les bèsties de Collserola.

Cal recordar que aquest estiu, durant el mes d'agost i amb pocs dies de diferència, dues persones van haver de ser ateses després de rebre queixalades de porcs senglars a la Serra de Collserola. El primer episodi va tenir lloc al mirador de Montbau mentre una dona feia un pícnic. El segon a Vallvidrera, quan quatre senglars van rodejar una parella i els seus tres fills mentre intentaven arrancar-los les bosses que duien després d'anar a veure els Perseids. En veure que no podien, un d'ells va mossegar-li la cama al pare deixant-li una marca de cinc centímetres de profunditat