L'EMD estén la mà als comerços de Valldoreix amb un innovador portal web

La vocal d'Economia, Elena Degollada, ha presentat la nova iniciativa que busca ajudar a reactivar el comerç de la vila

Elena Degollada, vocal d'Economia de l'EMD de Valldoreix
Elena Degollada, vocal d'Economia de l'EMD de Valldoreix | Sergi Baixas
28 de setembre del 2021
Actualitzat a les 17:25h

L'EMD de Valldoreix estén la mà als comerços de la Vila. La vocal d'Economia, Elena Degollada, ha presentat aquest dimarts el resultat d'una iniciativa impulsada per l'administració local que pretén ajudar a reactivar el teixit comercial després del dur cop que va suposar la pandèmia.   

Així doncs, Valldoreix estrena la seva pròpia plataforma de promoció de les activitats amb el llançament del web valldoreix.comerç.cat, a càrrec dels desenvolupadors Bootland i amb una partida pressupostària inicial de 10.600 euros. D'ara endavant, els comerços de la Vila i l'EMD treballaran plegats per donar visibilitat als productes i serveis que ofereix el sector local. D'aquesta manera, culmina un projecte ideat durant la pandèmia i que es complementarà amb la promoció de la pantalla de Can Cadena. 

Degollada ha exposat que aquest web de caràcter informatiu ja aplega a la majoria de negocis de la Vila -més d'una trentena- on cadascun d'ells compta amb una fitxa individual que recull contacte telefònic, adreça web pròpia, ubicació sobre el mapa, horaris, etc. 

Aquest apartat es complementa amb una secció d'ofertes i promocions que busca dinamitzar l'activitat comercial de Valldoreix i permetre la fidelització de la clientela. Malgrat ser un web municipal, cada establiment podrà administrar el seu propi perfil i actualitzar el contingut de la seva fitxa; sempre supervisat pels desenvolupadors del portal. 

En aquest sentit, la plataforma també anirà programant cursos i tallers perquè els comerciants puguin formar-se en la digitalització dels seus negocis i endinsar-se en el comerç electrònic. La difusió d'aquest espai digital també es complementarà a través de les xarxes socials.