La XI Marxa del Corredor Verd del Vallès arriba amb més força que mai

Una popular travessia que connecta les serres de Sant Llorenç del Munt amb les de Galliners i de Collserola

Imatge de la novena edició  de la Marxa del Corredor Verd del Vallès.
Imatge de la novena edició de la Marxa del Corredor Verd del Vallès. | Club Munyantenc
Sergi Baixas
27 de setembre del 2021
Actualitzat a la 13:28h

Arriba una de les proves esportives més esperades de la comarca. Aquest diumenge 3 d'octubre se celebrarà la XI Marxa Corredor Verd del Vallès, una popular travessia que connecta les serres de Sant Llorenç del Munt amb les de Galliners i de Collserola, resseguint part de l'Anella Verda de Terrassa.

Enguany, l'itinerari de la cursa, en les modalitats de caminada i marxa nòrdica, es manté. Per una banda, el trajecte convencional de 21 km entre Matadepera i Sant Cugat del Vallès i d'altra banda, una ruta més curta de 10 km entre Sant Quirze i Sant Cugat. Per la seguretat de les persones participants i del voluntariat, la Marxa aplicarà el protocol FEEC antiCovid-19 i totes les mesures sanitàries pertinents.

Una edició que tornarà a formar part del Calendari del Circuit de Marxes Nòrdiques de la FEEC (Federació Entitats Excursionistes de Catalunya). L'activitat l'organitzen de la mà el Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC); la Unió Excursionista de Matadepera (UEM); el Club Muntanyenc de Terrassa (CMT) i el Centre Excursionista de Sant Quirze del Vallès (CESQV). 

La inscripció, que es pot fer de manera presencial o online, costa 14 euros (12 si ets soci) per l'itinerari de 21 km; i 12 euros (10 si ets soci) per l'itinerari de 12 km -els preus s'incrementen tres euros a partir del 27 de setembre-. També es poden reservar autocars per anades i tornades, bastons de marxa nòrdica i assegurances. L'organització donarà 1 euro per cada inscripció al projecte solidari de la Fundació Oncolliga.

El preu de la inscripció també inclou una samarreta de la prova esportiva, avituallaments durant el trajecte i un track.