PROCÉS CATALÀ

Sant Cugat trasllada el seu suport al president Puigdemont i carrega contra el «joc brut i trampes» d'Espanya

La concentració de suport al líder de Junts ha aplegat a prop de 300 persones

per Sergi Baixas, Barcelona, Catalunya | 24 de setembre de 2021 a les 20:43 |
Imatge de la concentració d'aquest vespre en solidaritat al president Puigdemont | Sergi Baixas

Prop de 300 santcugatencs s'han reunit aquest vespre a la plaça de la Vila -davant de l'Ajuntament- en solidaritat al president Carles Puigdemont detingut i ja alliberat a l'Alguer. Una convocatòria llançada per l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) perquè tothom s'aplegués davant dels ajuntaments i a les places de tots els pobles i ciutats de Catalunya.
  Durant la protesta s'ha llegit un manifest per part de l'AMI en el qual s'ha denunciat la "ferotge repressió" de l'Estat espanyol contra el moviment independentista i els seus líders. Han criticat el "joc brut i trampes" que fa Espanya brandint una "justícia inquisitorial". Per la seva banda, l'ANC també ha llegit un text en el qual s'ha carregat contundentment contra aquest últim "atac repressiu" i animen als partits sobiranistes a emprendre una "estratègia conflictiva i de confrontació" per avançar cap a la República Catalana.


La trobada, que ha comptat amb la presència de tots els partits independentistes del consistori, ha donat el punt final amb el cant dels Segadors. 
 

 

Participació