Procés

Cs acusa l'EMD de Valldoreix de «vulnerar la neutralitat institucional» pel missatge de suport a Puigdemont

Els taronges demanen al president Puig que esborri la piulada

per Sergi Baixas, Sant Cugat del Vallès, Catalunya | 24 de setembre de 2021 a les 14:02 |
La Casa de la Vila de Valldoreix | Aj. de Sant Cugat

El missatge a favor de l'alliberament de l'expresident Carles Puigdemont -detingut aquesta nit a Sardenya (Itàlia)- que ha llançat el compte oficial de l'EMD de Valldoreix a través de les xarxes socials no ha agradat a la secció local de Cs. 
 

En la piulada de l'ens local, es recull que "la detenció de Puigdemont és una nova demostració de la repressió de l'Estat espanyol" i exposen que s'hi sumen a la crida de l'AMI a organitzar concentracions aquesta nit en suport al líder de Junts. 
 
Des de Cs denuncien que l'EMD, com a institució que representa a tots els valldoreixencs, "s'està fent crida a una manifestació a favor d'un escàpol de la justícia". En aquest sentit, acusen l'administració pública de "vulnerar la neutralitat institucional" i exigeixen al president de Valldoreix, Josep Puig, que esborri aquest missatge "immediatament".

Per la seva banda, el portaveu de Cs a l'Ajuntament de Sant Cugat ha sentenciat que la seva formació política "no participarà mai d'homenatges a delinqüents que tant de mal han fet a la societat catalana".

 

Participació