cultura

​S'estrena el documental «Marta Pessarrodona, la donassa poeta»

Serà el pròxim dimarts 28 de setembre al Cinema Catalunya de Terrassa

per A.M, Terrassa, Catalunya | 22 de setembre de 2021 a les 11:38 |
Marta Pessarrodona | Adrià Costa
Terrassa estrena el documental de la poetessa santcugatenca, Marta Pessarrodona. El treball, del director i guionista de cinema Antoni Verdaguer es podrà veure el pròxim dimarts 28 de setembre al Cinema Catalunya de Terrassa. 

El documental Marta Pessarrodona, la donassa poeta, repassa la trajectòria de Marta Pessarrodona, que és, principalment, poeta i traductora, però també moltes altres coses relacionades totes elles amb la cultura i la literatura. Nascuda a Terrassa l'any 1941 el 2019 va rebre el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes i amb motiu d’aquest esdeveniment se li va fer una entrevista a partir de la qual es basa l’audiovisual.


L’estrena serà a les 19.30 h i comptarà amb l’assistència de Marta Pessarrodona. L’entrada és gratuïta però cal reservar-la escrivint un correu a doc.pessarrodona@gmail.com. Caldrà indicar nom i cognoms i el nombre d’entrades que es volen. Les reserves es faran per ordre de petició fins a esgotar l’aforament.

El documental, produït per ÈGARA produccions audiovisuals i amb la col·laboració d’Òmnium Cultural, ha comptat amb la participació de l’actriu i directora Rosa Aguado que ha fet la lectura de pomes i la veu en off. 

 

Participació