universitat

La brillant benvinguda d'un professor de la UAB als alumnes

La forma de presentar-se del docent ha estat aplaudida a les xarxes socials per la seva originalitat

per Lluís Girona, Barcelona, Catalunya | 19 de setembre de 2021 a les 12:00 |
Universitat Autònoma de Barcelona | Roger Navarro
"Pros i contres de tenir-me de profe". Amb aquesta original presentació ha donat la benvinguda als seus alumnes un professor de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Marcel Algueró, que és docent a l'assignatura "Equacions Diferencials" del segon curs del grau de Física, ha volgut donar un toc d'humor a la tornada a les aules després de l'estiu.

Els motius a favor i en contra no poden ser més còmics. Els pros, entre d'altres, són ser de Terrassa, que defineix com "la capital", fer classes a les 12 del migdia, tenir il·lusió per fer classes, saber com funciona el mail o corregir de pressa. Més enllà de les seves característiques com a professor, també reconeix ser del Barça i celebra que "van detenir Bartomeu i Laporta és el presi".

 
Entre les contres de tenir-lo de professor, Algueró destaca fer classes a les 9, que fa 4 anys estava assegut on ara els alumnes (això també ho defineix com un avantatge), només haver tingut tres anys per practicar com escriure a la pissarra o que un dia se'l trobin de festa i els hi faci vergonya haver de saludar-lo. Si això passa, ja deixa clar què fer: "No vull parlar del tema".


Altres notícies que et poden interessar


​​​

 

Participació