Enxampen in fraganti a tres joves rebentant el vidre d'un cotxe a Sant Cugat

Un operatiu conjunt de Mossos i Policia Local va permetre aturar-los a pocs metres d'on havien perpetrat el robatori

Els presumptes lladres vigilaven els cotxes d'una zona comercial de la ciutat
Els presumptes lladres vigilaven els cotxes d'una zona comercial de la ciutat | ACN
S.B.
18 de setembre del 2021

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous tres joves com a presumptes autors d'un delicte de robatori a l'interior d'un vehicle. A més a més, a un d'ells també se li atribueix un delicte contra la seguretat viària per conduir sense haver obtingut mai el permís. 

Les detencions es van produir en el marc d'un dispositiu conjunt amb la Policia Local. Segons un comunicat, les patrulles van detectar tres persones amb "actitud estranya" vigilant els vehicles aparcats d'una zona comercial. Un dels sospitosos circulava a poca velocitat mentre els altres dos caminaven i miraven a l'interior dels cotxes. 

Poc després, un agent va observar com un dels individus va rebentar el vidre d'un vehicle per sostreure una bossa. Tot seguit, va pujar al cotxe del seu company i van intentar fugir. No obstant això, la policia va aturar-los a pocs metres d'on havien perpetrat el robatori i van ser detinguts. 

Durant l'escorcoll van recuperar la bossa de mà i van trobar diferents eines i material per, suposadament, cometre robatoris. A més, sent investigats van poder verificar que el conductor del vehicle no disposava d'un permís de conduir.

Els arrestats, de 24, 23 i 21 anys, van passar ahir divendres a disposició judicial davant del Jutjat de guàrdia de Rubí.