«Li va posar la punta del ganivet al pit»: ensurt a la farmàcia Seneca de Sant Cugat

L'autor dels fets va ser detingut pocs minuts després a gairebé mig quilòmetre del lloc dels fets

Mossos d’Esquadra
Mossos d’Esquadra | CME
17 de setembre del 2021
Actualitzat a les 17:15h

Ensurt a Sant Cugat. Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous al voltant de les 21 h un home de 58 anys com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació a una farmàcia de Sant Cugat del Vallès, concretament a la Seneca del carrer de Girona -a tocar de la plaça de Can Mora-.

El lladre va entrar a l'establiment amb un ganivet a la mà i va amenaçar a la treballadora amb l'arma blanca. "Mentre ella estava a la rebotiga a punt de tancar, l'home va entrar, va superar el taulell i li va col·locar la punta del ganivet al pit", explica l'encarregat en declaracions a NacióSantCugat. El sospitós va poder robar diversos medicaments "per poder follar molt" -frase literal del lladre- i la recaptació de la caixa -uns 750 euros-. Una vegada va marxar, la dependenta, encara amb l'ai al cor, va anar corrents fins a la Vermuteria -el bar del costat- des d'on van avisar la policia.

Poc després, les patrulles de la zona van rebre la descripció del presumpte autor a partir dels detalls de la víctima i es va iniciar un operatiu de cerca i captura per la zona. En minuts, agents dels Mossos van localitzar l'home a l'altura del carrer Àngel Guimerà. Durant l'escorcoll van trobar-li dos ganivets, els medicaments sostrets i els diners en efectiu.

L'home ha passat la nit a la comissaria de Sant Cugat i ha passat aquest matí al Jutjat de Guàrdia de Rubí.