Detinguts tres menors per agredir i robar a altres joves per Sant Cugat

Els Mossos van rebre l'avís que un grup de nois estava perseguint uns joves per agredir-los al voltant de l'estació de FGC de Mira-sol

El Mercat del centre comercial de Mira-sol
El Mercat del centre comercial de Mira-sol | Ajuntament de Sant Cugat
16 de setembre del 2021
Actualitzat a la 13:25h

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest diumenge 12 de setembre a tres menors d'edat com a presumptes autors de dos robatoris amb violència i intimidació per la ciutat. En un comunicat, es relata que els fets es van produir al voltant de les dues de la matinada quan els agents de la comissaria de Sant Cugat van rebre l'avís que un grup de nois estava perseguint uns joves per agredir-los al voltant de l'estació de FGC de Mira-sol.

Quan la patrulla va arribar al lloc dels fets no van observar cap aldarull però, pocs minuts després van aparèixer tres nois corrents. Els joves, en veure als agents, van posar-se nerviosos i van intentar fugir. No obstant això, els agents van aconseguir aturar-los i identificar-los.

Poc després, al voltant de les 2.45 h de la matinada, els mossos van rebre la denúncia que dos menors havien estat víctimes d'un robatori violent al passeig de Sevilla -a tocar del Pàdel Mira-sol-. Aquests van explicar al cos policial que tres joves els havien agredit i robat els dos mòbils. Els agents van poder comprovar que la descripció per les víctimes coincidia amb els tres joves havien identificat poca estona abans.

Amb aquesta informació, es va activar un operatiu de recerca per als sospitosos i, finalment a la tarda del mateix dia, els van localitzar. Durant l'escorcoll van trobar un dels telèfons sostrets. 

Els tres van ser detinguts i van passar a disposició judicial davant de la Fiscalia de Menors.