Ja hi ha data per la nova edició de la marxa solidària «Pas Per Tu»

Els fons recollits es destinaran en benefici de persones autistes i trastorns del desenvolupament intel·lectual i mental

Participant de la tercera edició de la Marxa Solidària Pas Per Tu
Participant de la tercera edició de la Marxa Solidària Pas Per Tu | Fundació Jeroni de Moragas
M.R.
07 de setembre del 2021
La Fundació Jeroni de Moragas ha programat per al proper dissabte 2 d’octubre la quarta edició de la Marxa Solidària Pas Per Tu, una caminada altruista en benefici de persones amb trastorns del desenvolupament intel·lectual, mental i de l’espectre autista.

La marxa es realitzarà al parc de Ramon Barnils i comptarà amb tres recorreguts que s’adapten a diferents nivells de mobilitat. Un cop finalitzada se celebrarà una botifarrada popular entre tots els participants. Les inscripcions estaran obertes fins al dijous 9 de setembre amb un preu de 15 euros i 8 per als participants amb discapacitat, menors de 14 anys i els majors de 65.

A més de la caminada presencial, també es realitzarà una virtual en la qual els participants han d’enviar una foto a la fundació amb la samarreta posada fent l’itinerari que vulguin. Juntament amb la foto s’han d’enviar els quilòmetres fets perquè la fundació sumi tots els km fets per a la causa.

Aquest format virtual es recupera de l’edició anterior, que no es va poder realitzar per la situació pandèmica, i queda com a possible substitut de la marxa presencial si es dona el mateix cas aquest any. Per altra banda, també serveix perquè puguin participar persones dels municipis veïns, o de més enllà, i així contribueixin a la causa solidària, que l’any passat va comptar amb gairebé 280 participants d’altres municipis.