Ja pots aconseguir la teva samarreta de la Diada 2021 a Sant Cugat

La secció local de l'ANC posarà a la venda samarreta de la Diada d'enguany i de l’1 d’octubre

Elisenda Paluzie, presidenta de l’ANC, amb la samarreta d'aquest any
Elisenda Paluzie, presidenta de l’ANC, amb la samarreta d'aquest any | ANC
M.R.
06 de setembre del 2021
Les tardes del dilluns 6 al dijous 9 de setembre, de 18 a 20 h, l’Assemblea Territorial de Sant Cugat (SCxI) de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) posarà a la venda al seu local -ubicat al número 24 del carrer Cristòfol Colom- la samarreta commemorativa de la Diada 2021 i de l’1 d’octubre.

La samarreta té un preu de 15 euros el model per a adults i de 8 euros per al de nens. Les talles disponibles van des de la XS fins a la 3XL i, com l’any passat, no es poden provar per motius de la Covid. Els fons aconseguits per la seva venda permetran a l'Assemblea finançar les campanyes de l'entitat durant tot l'any. També es poden aconseguir a altres municipis del Vallès Occidental com Terrassa, Sabadell, Rubí, Cerdanyola, Castellbisbal, Castellar, Matadepera, Sant Quirze i Sentmenat.

A part de les samarretes, en alguns dels municipis vallesans encara queden places disponibles en els autobusos que l’ANC posa a disposició per anar a la manifestació de la Diada a la ciutat de Barcelona per un preu de 10 euros el bitllet d’anada i tornada. Pots consultar aquí horaris i ubicacions.

El destí dels autobusos serà la plaça Urquinaona, on s’iniciarà la marxa organitzada per l’ANC a les 17.14 h passant per via Laietana, el passeig d’Isabel II i finalitzant el seu recorregut al davant de l’Estació de França.