Aquest és el programa de la Festa Major de Les Planes

Un any més la pandèmia redueix les activitats de la Festa local que se celebrarà en un sol dia, dissabte 11 de setembre

Imatge del tobogan gegant d'aigua
Imatge del tobogan gegant d'aigua | Ajuntament de Sant Cugat
M.R.
09 de setembre del 2021
Actualitzat el 13 de juny del 2023 a la 13:31h
La Festa Major de Les Planes serà un any més en format reduït a causa de les limitacions derivades de la pandèmia per la Covid-19. D’aquesta manera, hi haurà un total de 10 activitats programades en un mateix dia, el dissabte 11 de setembre, coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya.

Seguint amb les mesures de seguretat, totes les activitats disposaran de gel hidroalcohòlic i serà obligatori dur la mascareta durant la celebració d’aquestes i no es podrà menjar, beure i fumar. A més, per evitar aglomeracions en els espais on es realitzin, caldrà inscriure’s abans al web de l’Ajuntament per a participar-hi.

Les primeres activitats del dia seran a les 11 del matí en diverses ubicacions: l’Espai Eco acollirà partits de ping-pong i un futbolí humà; es realitzarà un homenatge als sanitaris a la plaça del Coll de la Creu d’en Blau, on tres treballadors explicaran la seva experiència; el Casal de les Planes acollirà un torneig de petanca; i al carrer Dr. Modrego es muntarà un tobogan gegant d’aigua per als més petits.

A la tarda, l’espai Pere Grau acollirà totes les activitats de la tarda. Així, a les 16 h, grans i petits podran gaudir d’un simulador de carreres, un Scalextric i un estand de realitat virtual entre altres activitats d’oci. A les 18 h es durà a terme un taller de costura per a transformar una samarreta en una bossa de tela, i a les 19 h un altre d’skate a càrrec de l’Espai Jove de les Planes. Per acabar la Festa Major, Nataraja Dance ens portarà el seu espectacle de dansa “Bollywood” a les 20 h, i a les 20.30 pots participar en la Batalla de galls i gallines per cantar el millor rap sobre l’escenari.

Podeu consultar el catàleg d’activitats aquí sota.
 

Programa Festa Major de Les Planes by Sergi Baixas on Scribd