Així se celebrarà la Diada a Sant Cugat

Ofrena floral, ballada de sardanes i discurs institucional de l'alcaldessa; tot amb aforament limitat

Ofrena floral al monument de Rafael Casanova de Sant Cugat.
Ofrena floral al monument de Rafael Casanova de Sant Cugat. | Lali Puig
S.B.
03 de setembre del 2021
Actualitzat a les 10:53h

Sant Cugat ja té a punt el programa d'actes per a commemorar el proper 11 de setembre la Diada Nacional de Catalunya. Una data que, de nou, estarà marcada per la pandèmia de la Covid-19. Per aquest motiu, l'Ajuntament ha decidit que tots els actes tinguin un aforament limitat i complint amb totes les mesures de seguretat. No caldrà fer una reserva prèvia, però en cas d'arribar al màxim d'aforament es tancarà l'accés.

Així doncs, dissabte 11 de setembre, la Diada de Catalunya donarà el tret de sortida amb la tradicional ofrena floral de les entitats al monument de Rafael Casanova de 9 a 11 h del matí. Tot seguit, tindrà lloc l'ofrena institucional pels membres del govern local acompanyats del cant d'"Els Segadors" amb Quartet Brossa. Posteriorment, l'alcaldessa Mireia Ingla farà un discurs. 

Ja a la tarda, la plaça d'Octavià acollirà una ballada de sardanes a càrrec de la cobla Ciutat de Terrassa. Un acte popular organitzat per l'Entitat Sardanista de Sant Cugat i el consistori vallesà. 

Cal recordar que aquelles entitats que vulguin participar en l'ofrena floral hauran d'enviar prèviament un correu electrònic a alcaldia@santcugat.cat. Només podran assistir un màxim de sis persones per entitat.

Per altra banda, també assenyalar que tant les ofrenes florals com el discurs de l'alcaldessa es podran seguir en directe a través del canal de Youtube de l'Ajuntament de Sant Cugat i per Cugat Mèdia.