Una multinacional de Sant Cugat compra per 200 milions d'euros una companyia d'EUA

Fluidra, l'empresa catalana d'equipaments de piscina i "wellness", adquireix el fabricant nord-americà SR Smith

Una piscina de Fluidra
Una piscina de Fluidra | EuropaPress
S.B.
01 de setembre del 2021
Actualitzat a les 11:52h

Fluidra, la multinacional catalana d'equipaments de piscina i productes "wellness" ha anunciat aquest dimecres la compra del també fabricant de pisicines estatunidenc SR Smith, especialitzat en la producció i distribució d'equipament exterior per a piscines comercials i residencials. 

L'operació s'ha tancat per 240 milions de dòlars (203 milions d'euros) i s'ha finançat íntegrament amb les línies de crèdit i deute existents de l'empresa amb seu a Sant Cugat del Vallès, tal com ha informat la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). 

Un cop completada la compra de SR Smith, Fluidra ha revisat les seves previsions de creixement a l'alça i augura un increment de les vendes d'entre el 37% i el 42% interanual, cinc punts més respecte a les previsions inicials. 

Segons la companyia ubicada al parc empresarial de Can Sant Joan, la incorporació de SR Smith reforçarà la presència de Fluidra a Estats Units i al segment de materials exteriors de piscines i accessoris, una cartera de productes que es complementa "a la perfecció" amb la seva oferta actual.