Apunta’t a la XVII edició de la Ruta dels Tres Monestirs

Aquest any la ruta se celebrarà el 12 de setembre amb dues rutes a escollir, una de 53 quilòmetres i una més curta de 47

Fotografía del Camí dels Monjos, per on passen les dues rutes
Fotografía del Camí dels Monjos, per on passen les dues rutes | GSV
M.R.
31 d'agost del 2021
El Club Muntanyenc de Sant Cugat organitza, juntament amb altres entitats excursionistes del Vallès Occidental, la XVII Ruta dels Tres Monestirs. Hi ha dos itineraris a escollir, un de 53 quilòmetres i un altre més curt de 47, però tots dos passen pels tres monestirs que donen nom a la ruta: el de Sant Cugat, el de Sant Llorenç del Munt i el de Santa Maria de Montserrat.

L’itinerari més llarg compta amb 20 punts de control, mentre que el més curt en té 16. El sistema dels controls es farà amb un xip que va incorporat al full de ruta, agilitzant les sortides i arribades per cada punt i donant tota la informació dels participants en temps real a l’organització de la ruta. A més, tant el caminant com els seus familiars poden veure aquesta informació a través de l’aplicació LiveRun.

La sortida serà el 12 de setembre de 5 a 6:30 hores del matí al Monestir de Sant Cugat, on els participants hauran de presentar un document identificatiu a la taula de control per començar la ruta. L’arribada estarà oberta de les 12:30 fins a les 20 hores i s’ubicarà a la plaça davant del tren cremallera del Monestir de Montserrat. Cal indicar que un grup de l’organització tancarà tots els punts de control d’acord amb els seus horaris de finalització i no es farà responsable dels qui passin fora dels temps establerts.

Les inscripcions a les dues rutes estan obertes fins al 8 de setembre amb un preu de 25 euros per als participants federats a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i de 29 per als no federats. A més, en el moment de formalitzar la inscripció, es dóna l’opció als participants de tornar en autocar a Terrassa o Sant Cugat per 10 euros.