Reobertura parcial del trànsit al passeig del Nard de Valldoreix

Fins a finals de setembre no quedarà l'obra enllestida

Imatge de les obres al Passeig del Nard de Valldoreix
Imatge de les obres al Passeig del Nard de Valldoreix | EMD Valldoreix
S.B.
25 d'agost del 2021

L'EMD de Valldoreix reobrirà parcialment el trànsit del Passeig del Nard a partir d'aquest dissabte 28 d'agost. Durant els propers dies, només es permetrà el pas de vehicles en sentit d'entrada a la vila. No serà fins a final de setembre quan les obres d'arranjament quedaran enllestides i el pas quedarà totalment reestablert.  

Aquesta actuació permetrà augmentar el carrer amb una amplada de prop de 10 metres en tot el tram que va des de l’avinguda Alcalde Ramon Escayola fins l’avinguda del Baixador. Amb aquesta ampliació i reurbanització del vial l’administració valldoreixenca aconseguirà complir els objectius de recuperar el doble sentit de circulació de la via, per poder resoldre els problemes de mobilitat de la zona, així com de dotar les voreres de les condicions obligatòries d’accessibilitat. El projecte també servirà per millorar l’itinerari del transport públic.

Les obres de reurbanització del Pg. del Nard van començar a principis de març i consistiran en ampliar la secció del carrer en uns 2,35 metres, tal com està previst en el PGM, donant continuïtat al tram del passeig del Nard que discorre per Sant Cugat (sector de la Capella de Sant Joan).