atur

Gràfic | Sant Cugat manté la tendència: tercer mes amb gairebé 200 santcugatencs abandonant l'atur

El municipi obre el segon semestre amb un total de 2.931 persones sense feina

per Albert Hernàndez, Sant Cugat, Catalunya | 4 d'agost de 2021 a les 16:37 |
Una treballadora del SOC i un usuari, en una imatge d'arxiu | ACN
Sant Cugat ha mantingut la tendència dels últims dos mesos i ha encadenat un tercer amb prop de 200 santcugatencs abandonant les llistes de l'atur. 198 persones menys al juliol -un 6,3%- i per sisè mes consecutiu s'ha rebaixat la taxa de desocupació, dinàmica iniciada al febrer i que no ha parat des d'aleshores. També ha tingut un comportament similar a la resta de la comarca. 
 
 
ATUR VALLÈS OCC

Infogram

Així doncs, continua la reducció i s'obre la segona part de l'any amb 2.931 persones sense feina a la ciutat, un 6,7%. Una fotografia molt diferent a fa un any, quan aleshores hi havia 3.454 desocupats, i en ascendència, fins assolir el pic de la pandèmia a l'agost de 2020: 3.584.


Juntament amb Matadepera, són les dues localitats del Vallès Occidental -amb superfície i població considerable- que millors números presenten al juliol, amb una taxa d'atur del 4,5% i 6,7%, respectivament.

Aquest setè mes de l'any, i a diferència de l'anterior, no hi ha hagut ple de municipis que han experimentat un descens a la comarca. A Gallifa hi ha hagut una persona que s'ha desocupat. Les dues capitals, Sabadell (12,8%) i Terrassa (13,5%), han encapçalat els registres, amb 862 i 1.238 aturats menys, respectivament. Per la seva banda, Catalunya també n'ha comptabilitzat 37.548. 
Altres notícies que et poden interessar

​ 

​​
 

 

Participació