Sant Cugat tindrà toc de queda per dues setmanes

Tot i la millora de les dades a la ciutat, la Generalitat endureix les condicions de la mesura, a l'espera de la justícia

El Monestir de Sant Cugat
El Monestir de Sant Cugat | Roger Navarro
A.H.
03 d'agost del 2021
Actualitzat a les 19:41h
Sant Cugat allargarà el toc de queda a partir d'aquest divendres durant dues setmanes, perquè així ho sol·licitarà la Generalitat al Tribunal Superior de Justicia de Catalunya. D'aquesta manera, i de moment, la decisió no es revisarà cada set dies com fins ara, després que es recuperés aquesta limitació de la mobilitat nocturnael cap de setmana del 14 i 15 de juliol.

A més, tal com ha anunciat aquest dimarts la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, s'han endurit els paràmetres per decidir els municipis que l'apliquen, ja que s'ha reduït de 400 a 250 el límit de casos de Covid-19 per cada 100.000 habitants setmanals. Precisament, quan a la ciutat s'ha rebaixat aquest valor. 

En l'última setmana, fins al 29 de juliol, hi havia 338 positius. Tot i la millora progressiva, la ciutadania de Sant Cugat tindrà prohibit circular per la via pública entre la 1 i les 6 de la matinada.