Sant Cugat se suma al dol terrassenc amb un minut de silenci

El presumpte assassinat masclista a Sant Vicenç de Castellet i la mort d’una menor en un incendi decreten quatre dies de dol a la ciutat

El minut de silenci a les portes del consistori
El minut de silenci a les portes del consistori | Ajuntament de Sant Cugat
M.R.
02 d'agost del 2021
Actualitzat a les 14:00h
Després del minut de silenci, i decretar tres dies de dol a Terrassa, pel presumpte assassinat masclista d'una veïna de la ciutat a Sant Vicenç de Castellet, al Bages, l’Ajuntament de Sant Cugat s’ha sumat al dol i també n'ha guardat un, dut a terme davant de l’edifici del consistori.

Un acte que ha presidit l'alcalde accidental, Pere Soler, acompanyat, entre d'altres, per la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Esports i Benestar Animal, Francesc Carol i regidors del ple. Tots s'han situat sota la pancarta "El masclisme mata, barrem-li el pas!".  

La notícia d'aquesta mort va arribar a les tres de la matinada del passat divendres, 30 de juliol, quan es va rebre un avís per un foc en una àrea boscosa a tocar de la carretera que uneix el Pont de Vilomara amb Sant Vicenç de Castellet, la BV-1229, just sota el pont de l'autopista C-16.

Els Mossos d'Esquadra van trobar a l’interior d’un vehicle un home mort i una menor de dos anys ferida, de caràcter lleu. I a pocs metres, en una zona de matolls cremats, els agents van localitzar el cos calcinat de la dona, que havia denunciat la seva parella el mes d'abril per violència verbal i havia un judici fixat per a l'octubre

Quatre dies de dol a Terrassa
Amb aquest últim succés, Terrassa ha sumat quatre dies de dol, després de decretar-ne un altre per la mort d’una nena de quatre anys el passat dijous 29 de juliol quan es trobava sola en un pis que es va incendiar i que la policia catalana també ho està investigant.