economia

Sant Cugat suma esforços per facilitar la implantació d’empreses a la ciutat

Un acord entre Ajuntament i Sant Cugat Empresarial vol impulsar el teixit econòmic local

per A.M, Sant Cugat del Vallès, Catalunya | 29 de juliol de 2021 a les 13:00 |
Acord entre l'Ajuntament i Sant Cugat Empresarial per reactivar el teixit econòmic de la ciutat. | Aj. Sant Cugat
Objectiu: facilitar la implantació d'empreses a Sant Cugat i millorar-ne els parcs empresarials. L’Ajuntament i Sant Cugat Empresarial (SCE) han mantingut una reunió aquest dimecres 28 de juliol per donar un impuls al capital empresarial de la ciutat. 

S'han treballat diferents aspectes i problemàtiques que tenen una relació directa sobre l’activitat econòmica i la implantació de noves empreses en el municipi. Entre els acords destaca la creació d'una comissió de seguiment de les diferents temàtiques urbanístiques, econòmiques i de foment empresarial entre l'Ajuntament i Sant Cugat Empresarial. 


També s'ha reconegut a Sant Cugat Empresarial com l'entitat interlocutora pel que fa a l'estratègia d'implantació territorial d'empreses, la millora de parcs empresarials i en representativitat. Així, l'entitat empresarial es posa a disposició del govern municipal per treballar conjuntament totes aquelles propostes que permetin generar un major i millor desenvolupament econòmic per al teixit empresarial local.

Finalment, les dues parts veuen amb "optimisme" la incorporació al setembre de 14 tècnics de diferents àmbits per donar resposta a la problemàtica de l’atorgament de llicències. Aquests professionals s'encarregaran tant en gestió d’expedients com en planejament i informació urbanística, revisió de processos i digitalització. L’Ajuntament i Sant Cugat Empresarial (SCE) han mantingut una reunió en la qual han assistit l’alcaldessa, Mireia Ingla; la tinenta d’alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila; el nou president de Sant Cugat Empresarial, Jaume Vives, i el president sortint, Joan Franquesa.


 

 

 

Participació