Tanquen l'aparcament de davant del CAP Sant Cugat

L'Ajuntament crearà noves places d’àrea blava i vermella al camí Vell de Sabadell

El pàrquing del CAP Sant Cugat, tancat.
El pàrquing del CAP Sant Cugat, tancat. | Aj. Sant Cugat
A.M
28 de juliol del 2021
Actualitzat a la 13:22h
Ja no es pot deixar el cotxe a l’aparcament situat davant del CAP Sant Cugat. Aquesta setmana ha quedat tancat per requeriment del s propietaris dels terrenys. L’any 2002 van cedir-ne l’ús a l’Ajuntament en virtut d’una futura reparcel·lació dels terrenys que el consistori no va realitzar mai.

Per aquest motiu els propietaris han demanat a l’Ajuntament que cessi l’activitat als seus terrenys i els retorni la possessió. L'Ajuntament especifica que els terrenys estan qualificats urbanísticament com a zona verda i, per tant, no s’hi pot edificar.

El pàrquing comptava amb 46 places d’àrea blava i 16 de vermella i a partir d’ara, en compensació, l’Ajuntament adequarà 30 noves places d’àrea blava i 14 de vermella al Camí Vell de Sabadell -entre els carrers Abat Armengol i Carrasco i Formiguera-. Les places per a persones amb mobilitat reduïda també es traslladen al Camí Vell de Sabadell.

​L’Ajuntament, tot i complir amb l’obligació de cessar-hi l’activitat, manté les converses amb els propietaris per intentar trobar una solució satisfactòria per amdues parts i aconseguir que aquests terrenys passin a ser definitivament municipals.