Paraira fitxa per l'equip de Puigneró a la vicepresidència de la Generalitat

Serà la responsable de l'oficina del delegat territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona

Cristina Paraira és la nova responsable de l'oficina del delegat del govern de la Generalitat a Barcelona.
Cristina Paraira és la nova responsable de l'oficina del delegat del govern de la Generalitat a Barcelona. | Cedida
A.M
27 de juliol del 2021
Actualitzat a les 17:32h
La regidora de Junts per Sant Cugat, Cristina Paraira, fitxa per l'equip del vicepresident de la Generalitat de Catalunya, el també santcugatenc, Jordi Puigneró. Paraira serà la nova responsable de l'oficina del delegat territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Antoni Morral. Així s'ha fet públic aquest dilluns 26 de juliol al Diari Oficial de la Generalitat. 

Es tracta d'un nomenament com a personal eventual del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori. Entre les seves funcions hi ha col·laborar, assessorar i prestar assistència a les activitats del delegat en l'àmbit de les polítiques territorials; o preparar les visites setmanals al territori, entre d'altres. 

La retribució per aquest lloc de treball és de 22.842 euros anuals. Paraira però mantindrà l'acta de regidora a l'Ajuntament de Sant Cugat, ja que les dues posicions són compatibles.

Paraira és mestra de professió i té un postrau en Gestió i Administració Local. Està casada i és mare de tres filles. Fins l’any 2019 ha estat tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Sant Cugat en les Àrees de Presidència, Manteniment, Mobilitat i Seguretat.