lladres

A presó l'autor d'un robatori en una botiga de telefonia mòbil del Vallès

També havia atracat en una farmàcia i una altre establiment de telefonia

per Redacció, Granollers, Catalunya | 27 de juliol de 2021 a les 20:00 |
L'arrestat, amb una navalla a l'interior d'un establiment | Mossos d'Esquadra
Un home de 33 anys ha ingressat a presó per tres robatoris violents a dues botigues de telefonia i a una farmàcia de l'àrea metropolitana de Barcelona. El passat 15 de juliol els Mossos d'Esquadra van establir un dispositiu de vigilància per detenir l'autor de diversos robatoris en botigues de telefonia mòbil a Barberà del Vallès i Granollers, el 21 i 28 de juny. Els investigadors van localitzar l'home quan circulava amb un ciclomotor sostret i van iniciar un seguiment discret fins que va arribar a una botiga de telefonia de Barcelona. Allà va fer diverses passades per davant i va marxar amb el ciclomotor fins arribar a El Masnou, on també es va aturar davant d'una botiga de telefonia. Finalment va ser detingut a Vilassar de Mar.

El detingut va aparcar el ciclomotor davant d'una farmàcia i va entrar a l'interior, d'on va sortir al cap de poc temps i va pujar al ciclomotor per fugir a gran velocitat. Els agents van detenir-lo in fraganti en comprovar que s'havia endut els diners de a caixa registradora després d'amenaçar la treballadora de l'establiment i tres clients més que s'hi trobaven en aquell moment. Va fer servir la mateixa navalla que havia utilitzat en els dos robatoris anteriors.

En tots tres fets, el detingut utilitzava el mateix modus operandi. A les botigues de telefonia, s’hi apropava amb el casc posat i esperava que algun altre client hi accedís per entrar amb ell. Un cop a dins esgrimia una navalla de grans dimensions i en ambdues ocasions, no va dubtar en fer entrar al magatzem a totes les persones que hi havia dins i deixar-los allà per garantir-se la fugida del lloc sense incidents.

El detingut, a qui li consten 24 antecedents la majoria per delictes violents i furt d'ús de vehicles, va sostreure diversos telèfons mòbils per valor de 13.000 euros, i se'n va endur aproximadament 200 euros d'una farmàcia.


El 17 de juliol va passar a disposició judicial i va ingressar a presó.

 

Participació