Dos detinguts per robar amb violència pels carrers de Sant Cugat a plena llum del dia

Empentaven les víctimes per desestabilitzar-les i els robaven el telèfon mòbil

Comissaria de Districte de Sant Cugat del Vallès
Comissaria de Districte de Sant Cugat del Vallès | Adrià Costa
A.M
27 de juliol del 2021
Actualitzat a les 10:35h
El passat dijous 22 de juliol els Mossos d'Esquadra van detenir dues persones com a presumtes lladres a Sant Cugat. Segons fonts policials, els detinguts -d'entre 19 i 26 anys- empentaven les víctimes per desestabilitzar-les i els robaven el telèfon mòbil quan anaven pel carrer a plena llum del dia. 

A més a més, el mateix dia es van endur una bicicleta que es trobava ancorada al carrer i van intentar accedir a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat sense bitllet. Els fets van succeir pels volts de les 11 hores quan els agents, que acomplien tasques de prevenció, van saber que un home havia patit el robatori del telèfon mòbil al carrer Sant Esteve amb plaça Pep Ventura, al centre de Sant Cugat. 

La víctima va explicar que dos joves li havien fet una empenta i aprofitant la inestabilitat li havien sostret el telèfon i unes ulleres graduades. Amb la descripció dels autors els agents van iniciar una recerca per la zona.

Prop de l’estació de FGC els policies van veure com els vigilants de seguretat tenien retinguts dos nois que coincidien amb la descripció. En arribar al lloc els van explicar que els joves acabaven de robar una bicicleta que estava ancorada al carrer i que havien accedit a la via del tren saltant la tanca sense bitllet.

Es dona la circumstància que, poca estona després una dona va anar a denunciar a comissaria que, pels volts de les 11.15 h d’aquell dia s’havien apropat a ella quan caminava pel carrer Josep Anselm Clavé i li van fer una empenta que la va desestabilitzar sense arribar a caure. Quan va reaccionar es va adonar que els joves havien aprofitat per robar-li el telèfon mòbil.

Els agents van notar que la forma d’actuar era la mateixa que havien utilitzat els detinguts  i li van mostrar unes fotografies a la víctima que va reconèixer als joves.