Cultura

El Festival Internacional Blues de Cerdanyola confirma els primers convidats

Samantha Martin & Delta Sugar i Band of Friends tocaran al festival vallesà que enguany arriba a la 30a edició i que se celebrarà de l'1 al 10 d'octubre

per M.R., Sant Cugat, Catalunya | 26 de juliol de 2021 a les 16:00 |
Actuació de la XXIX'5 edició del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola | Efren Montoya
Samantha Martin & Delta Sugar i Band of Friends són els primers artistes convidats a la 30a edició del Festival Internacional Blues de Cerdanyola. Com cada any, la cita dóna la benvinguda al mes d'octubre durant els seus primers dies, concretament de l'1 al 10, amb música en directe a diverses localitzacions del municipi.

Amb l'actuació de Band of Friends en aquesta edició, queda confirmada la presència al festival del baixista Gerry McAvoy i el baterista Brendan O'Neill, que van acompanyar durant més de 20 i deu anys al mític Rory Gallagher.


A més a més, enguany el festival retrà homenatge al guitarrista Amadeu Casas amb la participació de la seva filla, Erxart Casas. La resta d'actuacions s'aniran confirmant durant el mes de setembre.

Aquest octubre, per fi se celebrarà la trentena edició, que hauria d'haver arribat l'any passat. La situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 va obligar a l'organització a reformular la cita en un format reduït, que es va numerar com l'edició 29 i mig.

 

Participació