Quins horaris tenen els CAP i consultoris de Sant Cugat durant l'estiu?

Les tinències d'alcaldia exerciran les funcions de Mireia Ingla entre els dies 2 i 29 d'agost

CAP Can Mates de Sant Cugat.
CAP Can Mates de Sant Cugat. | Anna Mira
A.M
26 de juliol del 2021
Durant el mes d'agost, Sant Cugat tindrà diversos alcaldes i alcaldesses accidentals. Pere Soler, Esther Madrona, Francesc Duch, Elena Vila i Núria Gibert exerciran les funcions d'alcalde accidental entre els dies 2 i 29 d'agost, període en el qual l'alcaldessa, Mireia Ingla, estarà de vacances.

Així doncs, la primera setmana -del 2 al 8 d'agost- la farà el tinent d'alcaldia d'Hisenda del PSC, Pere Soler. Del 9 al 15 d'agost serà el torn de la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona (ERC). La tercera setmana -del 16 al 18 d'agost- Francesc Duch, el tinent d'alcalde d'Urbanisme (ERC). Tot seguit, la regidora de Comerç, Elena Vila (PSC), cobrirà les funcions d'alcaldessa del 19 al 22 d'agost. Finalment, la tinenta d'alcaldia de Drets Socials, Núria Gibert (CUP), farà d¡alcaldessa accidental del 23 al 29 d'agost. 

Per altra banda, com és habitual, alguns serveis i equipaments municipals adaptaran el seu horari durant el mes d'agost. Els horaris estiu 2021 als CAP i consultoris de Sant Cugat. 
- CAP Can Mates: de l’1 de juliol a l’1 d’agost i a partir del 6 de setembre: obert matí i tarda, de 8 a 20 h. Del 2 d’agost al 3 de setembre: obert matí i tarda per a atenció pediàtrica, de 8 a 20 h. 
- CAP Valldoreix: de l’1 de juliol a l’1 d’agost i a partir del 6 de setembre: obert matí i tarda, de 8 a 20 h. Del 2 d’agost al 3 de setembre: tancat. Obert el Punt de vacunació Covid-19, de 8 a 20 h
- CAP Sant Cugat: de l’1 de juliol a l’1 d’agost i a partir del 6 de setembre: obert matí i tarda, de 8 a 20 h. Del 2 d’agost al 3 de setembre: obert matí i tarda per a atenció adults CAP Can Mates, CAP Valldoreix i Cap Sant Cugat, de 8 a 20 h. Atenció urgències nit i caps de setmana. 
- Consultori la Floresta: de l’1 de juliol a l’1 d’agost i a partir del 6 de setembre: obert dimarts matí de 8 a 15 h i dijous tarda de 15 a 20 h. Del 2 d’agost al 3 de setembre: obert dimarts matí de 8 a 15 h. Fora d’horari, atenció pediàtrica CAP Can Mates i atenció adults CAP Sant Cugat
- Consultori les Planes: de l’1 de juliol a l’1 d’agost i a partir del 6 de setembre: obert dijous matí, de 10 a 14 h. Del 2 d’agost al 3 de setembre: tancat. Atenció pediàtrica CAP Can Mates i atenció adults CAP Sant Cugat. 

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) situada a l’Ajuntament (plaça de la Vila, 1) romandrà oberta tot l’estiu. Les OAC de Mira-sol, la Floresta i les Planes tanquen al mes d’agost.
- OAC central: de l'1 de juliol al 10 de setembre de dilluns a divendres, de 8 a 14 h. Dissabtes de juliol i setembre, de 9 a 13 h (només Registre); a l'agost, tancat i sempre amb cita prèvia. 
- OAC Mira-sol: oberta dilluns, dimarts dimecres i divendres, de 10 a 14 h
- OAC la Floresta: oberta dimarts i dijous, de 10 a 14 h
- OAC les Planes: oberta dilluns, dimecres, dijous i divendres de 10 a 14 h.
L'1 de setembre reobriran les OAC Mirasol i la Floresta, en l'horari habitual. L’OAC les Planes reprendrà l'atenció al públic dilluns 6 de setembre.

Les biblioteques de Sant Cugat modifiquen els horaris durant l'estiu.
- LaBiblioteca Central Gabriel Ferrater tancarà els dissabtes del mes de juliol. A més del 26 de juliol al 31 d’agost estarà oberta de dilluns a divendres, de 10 a 14 h.
- La Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona i Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori, tanca els dissabtes de juliol. A l'agost estaran tancades i es poden retornar els documents a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater.