Ulleres per als sahrauís: campanya solidària santcugatenca per protegir la visió dels refugiats

Més d'una trentena d'establiments de la ciutat s'han sumat a la iniciativa impulsada per Junts

S.B.
26 d'agost del 2021
Actualitzat a les 12:53h
Alòs reivindica una campanya que
Alòs reivindica una campanya que | DBM

"Junts per una mirada solidària". El principal partit de l'oposició, Junts per Sant Cugat, ha impulsat una campanya de la mà de Sant Cugat amb el Poble Sahrauí (SCAPS) i Ulls del Món per recollir ulleres de sol i graduades -tant d'adults com d'infants- per protegir la visió dels refugiats sahrauís. 

La voluntat és entregar-les a principis de l'any vinent als campaments de refugiats on, arran del sol i de les altes temperatures, es deriven molts problemes de vista. Tal com apunta la representant de la sectorial de Ciutadania de Junts per Sant Cugat, Esther Alòs, reivindica la campanya que "ajuda i recicla" donant sortida a unes ulleres que "malgrat que en compres de noves, les antigues les guardem i no les fem servir. És per això que volem enviar-les als campaments de refugiats per impedir malalties visuals". 

A partir d'aquest dijous, els santcugatencs ja poden adherir-se a la iniciativa solidària fent entrega de les seves ulleres als establiments Ícaro, Maat, la Bottega, Arnau Vegués, Lourdes Carbonell, Gerd, Dolors Garriga, Rodó, Maria Griful, Tot Sant Cugat, Papiol Alfombras, l'Art Restaurant, Tintoreria Sant Cugat, Granja Montserrat, Dracs Papereria, Penya Blaugrana Sant Cugat, Quilez Lafuente Colmado, J.Grau Xarcuteria, Òptiques Saldon, Floristeria Rosa M. Segura, l'Orquídea perfumeria, Pony Toys Jogunies, Institut Oftalmològic Tres Torres Iott, ARTCO, Cal Crispin, llibreria Dracs, Mil i Una Troballes, Farmàcia les Planes i el Mercat de Torreblanca.