Els vocals del govern de Valldoreix tanquen files amb Puig

Els representants de Junts per Valldoreix demanen a l'alcaldessa de Sant Cugat que "recapaciti" per reprendre el camí de l'entesa

19 de juliol del 2021
Actualitzat a les 14:53h
El govern de l'EMD de Valldoreix
El govern de l'EMD de Valldoreix | EMD Valldoreix

Els membres del govern de l'EMD de la Vila es pronuncien arran de la crisi institucional que va esclatar la setmana passada entre Sant Cugat i Valldoreix. Tot va començar a partir d'una resposta de l'alcaldessa Mireia Ingla sobre unes declaracions que va fer el president Puig en una entrevista a NacióSantCugat sobre les relacions complicades que tenia amb el regidor de Seguretat, Francesc Carol (ERC)

En aquest missatge, la republicana apartava simbòlicament a Puig en un text on el qualificava d'"interlocutor no vàlid" i de "manca de lleialtat institucional" i on reivindicava treballar plegats amb "altres membres del govern valldoreixenc" des d'un "ambient de cordialitat, sintonia i lleialtat". 

Poques hores després, Puig contestava estenent la mà a Ingla per "refer els ponts trencats per les disputes polítiques, reconduir la situació i tornar a la casella de sortida". Això sí, insistint en el fet que ell és l'"únic interlocutor vàlid" de l'administració valldoreixenca fent referència al seu càrrec d'elecció directa.

Avui dilluns, ha estat el torn dels vocals del govern valldoreixenc a qui feia esment l'alcaldessa de Sant Cugat per treballar de forma conjunta. En un comunicat, Susana Herrada, Elena Degollada i Bernat Gisbert manifesten el "total suport" a la figura del president com a màxim responsable de l'administració valldoreixenca i s'alineen amb les declaracions de rèplica que va fer Puig. 

En aquest sentit, es "desmarquen" de la voluntat d'Ingla d'apartar el president de l'EMD de les reunions per tractar temes conjunts i li demanen que "recapaciti i atengui les demandes de Puig per tal de reconduir la situació i reprendre el camí de l'entesa". Recorden que com a vocals del govern, han de vetllar pels interessos dels vilatans assenyalant que cal treballar plegats, "de manera coordinada i en un marc de confiança" que permeti tirar endavant els projectes conjunts. 
 

Resposta Vocals Mireia Ingla by naciodigital on Scribd