Aglomeracions i botellots: l'objectiu a batre de la policia davant el nou toc de queda

Mossos i Policia Local vetllaran especialment perquè l'activitat comercial i l'oci s'aturi a les 00.30 h

Un control de la Policia Local de Sant Cugat a Can Mates
Un control de la Policia Local de Sant Cugat a Can Mates | Policia Local de Sant Cugat
S.B.
16 de juliol del 2021
Actualitzat a les 19:17h

El nou toc de queda arriba aquesta nit de divendres a Sant Cugat. Amb aquest escenari, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra han impulsat un operatiu conjunt per tal de garantir el compliment de les restriccions i evitar els botellots i aglomeracions en zones obertes com els parcs urbans. 

Aquest dispositiu, també vetllarà perquè l'activitat de restauració i oci tanqui a les 00.30 h, tot i que aquests establiments disposaran de mitja hora extra per acabar de tancar i abandonar el recinte. A més, per evitar l'entrada en espais restringits, l'Ajuntament farà ús de tanques i new jerseys.

En aquest sentit, l'alcaldessa Mireia Ingla ha instat a la població a actuar de manera responsable i respectar les noves mesures per contenir la pandèmia; malgrat que puguin generar "frustració" davant l'arribada de l'estiu. La republicana recorda que davant l'augment de contagis, ella mateixa va ser una de les veus que van reivindicar a la Generalitat recuperar el confinament nocturn i d'organitzar un cribratge massiu entre el jovent de la ciutat