Els establiments de Sant Cugat ja es poden apuntar a la segona edició dels «Vals de descompte»

El termini d’inscripció finalitza el 31 de juliol i inclou comerç i restauració

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla
L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla | Anna Mira
M.R.
16 de juliol del 2021
Actualitzat a les 18:27h
Dins de la campanya de suport al comerç local Gràcies! Compra a Sant Cugat l’Ajuntament ha iniciat la inscripció d’establiments per a la segona edició delsVals de descompte. Aquesta iniciativa va néixer per reactivar al comerç local després de mesos de tancament a causa de la pandèmia del coronavirus i es van repartir 600.000 € en vals.

Pròximament començarà la inscripció a la campanya Vals de descompte de 20 euros per a la ciutadania a través de l’aplicació mòbil Gràcies! Compra a Sant Cugat. Els cupons tindran una validesa de 10 dies i es podran bescanviar entre l’1 i el 31 d’octubre.

Els comerços, establiments que ofereixin un servei o locals de restauració que es vulguin apuntar a la proposta, complir amb els següents requisits:
  • Disposar d’un establiment físic a Sant Cugat.
  • Tenir contractats a un màxim a nou empleats, amb els que estiguin a mitja jornada es farà un càlcul proporcional.
  • Estar al dia amb les obligacions tributàries, seguretat social o mutualitat.
Queden exclosos els locals que desenvolupin una activitat diferent a les següents: begudes, productes i bens de primera necessitat, farmacèutics, sanitaris, centres o clíniques veterinàries, òptiques i productes ortopèdics, productes higiènics, premsa i papereria, combustible per a l’automoció, estancs, equips tecnològics i de telecomunicacions, aliments per a animals de companyia, comerç per internet, telefònic o correspondència, tintoreries i bugaderies.

Per adherir-se a la campanya s’haurà de presentar una sol·licitud telemàtica a la web de l’Ajuntament de Sant Cugat. La quantia de l’ajuda dependrà de l’import dels vals rebuts amb un máxim de 3.000 € per establiment.