La reforma del tram comercial de Valldoreix s’iniciarà a finals de juliol

Millorarà l’accés al transport públic i facilitarà la mobilitat a peu i en bicicleta

Rambla mossèn Jacint Verdaguer
Rambla mossèn Jacint Verdaguer | GSV
M.R.
14 de juliol del 2021
Les obres de la rambla de mossèn Jacint Verdaguer, situada entre el carrer de Sant Albert i la plaça de Can Cadena, s'iniciaran l'última setmana del mes de juliol. La reforma, que està programada que tingui una duració de cinc mesos, responen a l'objectiu de millorar els accessos pels vianants i els ciclistes i augmentar les places d'aparcament en rotació i les de càrrega i descàrrega.

Les feines reorganitzaran el mobiliari urbà per afavorir la instal·lació de terrasses amb taules i cadires al tram comercial. A més, es milloraran infraestructures de serveis urbans com el clavegueram, les aigües pluvials, l'enllumenat públic, el subministrament d'aigua, l'electricitat i les telecomunicacions.
 

Plànol de les obres a la zona comercial Foto: EMD


El pressupost de la reforma ronda els 450.000 € i en la seva fase inicial tallarà el trànsit als vehicles, però no als vianants, que podran seguir accedint als comerços de la rambla. Els que vagin en cotxe hauran de desviar-se pel carrer de Sant Albert i el passeig Rubí i aparcar-lo a les zones de pàrquing de la plaça de Can Cadena i el carrer Coster, les més properes al tram comercial. Respecte als vehicles que transporten mercaderies, s'habilitaran dues zones de càrrega i descàrrega a cada extrem de l'obra per facilitar el seu accés als comerços.