La Festa Major de la Floresta s'ajorna a la tardor per la Covid-19

El barri santcugatenc havia de celebrar la festa del 16 al 25 de juliol

Cartell de la Festa Major de la Floresta
Cartell de la Festa Major de la Floresta | Cedida
A.M
13 de juliol del 2021
Actualitzat el 13 de juny del 2023 a la 13:31h
Després de la Festa Major de Sant Cugat i la de Mira-sol era el torn de la Floresta. Però l'increment de casos de Covid-19 de les últimes setmanes sumat a les noves restriccions que ha plantejat el Govern de la Generalitat per reduir contagis, ha fet que els organitzadors de la Festa Major florestana hagin decidit ajonar-la a la tardor.

El barri santcugatenc havia organitzat diverses activitats per a tots els públics des del divendres 16 de juliol i fins el dia 25 del mateix mes. No obstant això, després de valorar les opcions, s'ha decidit no celebrar-la ara i poder-ho fer durant la tardor.

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha agraït a l'organització la decisió presa. "És una decisió dolorosa però responsable". En una piulada a xarxa El Seglar Cultural, que organitza la festivitat ha assegurat que ja es posen a treballar per "fer una festa ben sonada". 

De fet la Festa Major de Mira-sol s'ha celebrat aquest passat cap de setmana a mig gas, ja que es van suspendre algunes activitats per tal de vetllar i garantir la seguretat de la població davant la cinquena onada de la Covid-19 que afecta, sobretot al col·lectiu més jove. 

És per això precisament que aquest dimarts 13 i dimecres 14 de juliol el PAV3 de la Rambla del Celler acull un cribratge massiu al santcugatencs nascuts els anys 2001, 2002 i 2003. Es faran proves PCR per detectar casos asimtompàtics. Consulta aquí tota la informació sobre els horaris i les persones que poden accedir-hi.