S'ajorna l'última de les Lectures a la Fresca per la nova onada de la Covid

Les dues primeres s'han fet amb èxit d'assistència

La tercera lectura es farà el mes de setembre
La tercera lectura es farà el mes de setembre | Lali Puig
12 de juliol del 2021
Actualitzat a les 12:01h
La tercera i última de les Lectures a la Fresca de Sant Cugat s'ha suspès per culpa de la Covid-19. Les últimes dades epidemiològiques de la ciutat amb un gran increment de casos i un risc de rebrot altíssim, ha fet prendre aquesta decisió a l'organització.

En un comunicat l'associació d'Amics de Pedra i Sang, que organitza les Lectures, ha expressat que la tercera i última funció, Les espardenyes del Roc, prevista per dijous 15 de juliol a la Plaça Barcelona es farà el dijous 23 de setembre al mateix lloc. "Ens dol haver hagut de prendre aquesta decisió i més després de l'èxit artístic i la gran resposta de públic que havien tingut les dues Lectures anteriors", han expressat.

No obstant això, estan convençuts que "al setembre, amb els joves vacunats i amb una previsió del 70% de gent vacunada, serà un moment més bo per cloure la present edició tal com es mereix aquesta obra emblemàtica de Sant Cugat en commemoració de la seva estrena fa 100 anys a Cal Ventura (antic Ajuntament)".

Es recorda a tothom qui ja tenia les entrades que no serviran sinó que s'ha de tornar a fer la reserva. Les dues primeres Lectures s'han fet amb èxit d'assistència i un públic entregat per tornar a gaudir de les vesprades teatrals d'estiu a diferents punts de Sant Cugat.